zondag 26 februari 2017

SOCIAAL VUILNIS IN BEIJUM (31)Beijumers waren de afgelopen weken weer lief voor de minder bedeelden, de mensen voor een krappe beurs. Kijk lieve wijkgenoten, als u wil neem dit dan mee. Wij denken aan u.

Zie de afbeelding helemaal boven toch eens.

Wat er in de zak zit is niet bekend, misschien een partij mooie winterkleren? Maar mensen, wat een leuk kastje. En zo mooi in de lak. Gratis en voor niks. Wat een mooie hengsels! Chique hoor.


Zie afbeelding links. Je zult maar net een vloerkleed nodig hebben. En daar ligt ie voor het oprapen. Wat wonen er toch lieve mensen in Beijum.

De kerstperiode is al weer lang en breed voorbij. Zie rechter foto. Wat ligt daar tussen de boom en de container? Iets bruikbaars. Wat, is niet te zien. Maar wie het kleine en het onduidelijke eert, is het grote niet weert.

Wat ligt daar voor een stoeltje links midden? Ziet er gezellig uit. Voor kinderen? Zo maar voor niks. Neemt u maar mee. Wat wonen er toch aardige en sociale mensen in Beijum.


Ligt daar nog een tapijt? Alweer rechts. En wat zit er voor leuks in die zakken? En is dat een kaarsenstandaard naast het tapijt?

Bekijk de rest van de foto's. Ligt er iets van uw garing bij?

Bureaustoelen, vuilniszakken vol kleren.

Ligt daar op de benedenste foto een badje?

Klik de foto's groter om beter te kunnen zien wat gratis in de aanbieding is.

Het voorjaar nadert.

Graag zwemkleding, opblaasbare bootjes en zwemspullen langs de weg leggen. Bijna afgedankte barbecues?  Zwembadjes?

Kom op Beijumers, laat u van uw goede kant zien en gun anderen ook een prettige lente en zomer.

Update 0.00 uur, onderstaande afbeelding was nog vergeten, het lijken wel pillendozen links....verf, een kussen, een kinderbedje...

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een zootje toch niet normaal pleur maar neer ik ben eraf Asociaal .