maandag 6 februari 2017

OM TWAALF UUR LOEIEN DE SIRENES WEER...Onheilspellende geluiden joelen op deze grens tussen maandagochtend en maandagmiddag (12.00 uur) over Beijum en De Hunze. Zoals elke eerste maandag van de maand, niet allen in genoemde wijken maar in de hele stad.

Ach mensen, lezers, Stadjers. Oorlog, dreiging.

Laten we er niet aan denken. Vrede is veel fijner dan oorlog, harmonie veel prettiger dan in conflict te leven.

Bovenstaande sirene staat op het terrein van het Trefpunt. De linker foto ook, foto is ingezoomd.

Foto rechts, een sirene staat tussen Beijum en De Hunze, nabij afslag Beijum Noord.
Wat zou het geweldig zijn als we de tijd nog zouden kunnen meemaken dat er ooievaarsnesten van de hoge sirenes kunnen worden gemaakt. Dat alle Trumpen, Wildersen, Kim Jungen, IS-idioten, Poetens en alle machtsfiguren eens vanuit hun hart zouden gaan leven, in plaats vanuit hun afgescheidenheid en machts-denken (vol vijandsbeelden).

De sirene gaat gelukkig niet vaak. De kans is groot dat je hem alleen op de eerste maandag van de maand hoort tijdens de sirenetest. Maar wat moet je doen als je hem niet hoort tijdens de test? En wat doe je als hij op een ander moment afgaat?
Maandelijkse test 
Op de eerste maandag van de maand wordt om 12.00 uur precies de sirene getest. Dit doen we om te checken of het systeem goed functioneert. Het signaal duurt 1 minuut en 26 seconden. Brandweer Groningen en de Brandwondenstichting roept iedereen op om dit moment ook te gebruiken als geheugensteuntje om je eigen rookmelders in huis te testen. Veiligheidsregio

Geen opmerkingen: