dinsdag 21 februari 2017

UIT DE OUDE DOOS (317) In verband met de krokusvakantie deze week een alternatieve Oude Doos. Verpakt in een modern jasje. In de nieuwste wijkkrant De Beijumer, die als het goed is een dezer dagen bij alle Beijumers zonder NEE-sticker in de bus valt.

Alles in een in dit bericht, een historische foto, een beetje reclame voor de wijkkrant en ook nog eens aandacht voor het het feest dat volgend jaar zal worden georganiseerd in verband met het (dan) veertig jarig bestaan van Beijum.

Zie afbeeldingen. Op de voorgrond (het beste op bovenstaande afbeelding zichtbaar) een tientallen jaren oude foto van de Heerdstee met daarachter de boerderij op de Beijumerweg nummer 22 waar tegenwoordig het Gezondheidscentrum staat.

Maar Beijum 40 jaar, wie mee wil helpen om dit feest gestalte te geven, op donderdag 16 maart wordt hierover om 20.00 uur in Het Trefpunt een bijeenkomst gehouden. info@beijum40.nl

Voor de rest in de krant een bericht over Beijum en gaswinning, een column van Arjan de Rooij, kruidentips van Saskia Nieboer, en veel meer.

Geen opmerkingen: