zaterdag 4 februari 2017

VOETBALVELDJE NIJENSTEINHEERD IN TREK BIJ DE JEUGD Het voetbalveldje in de Nijensteinheerd is een trekpleister voor de jeugd uit de omliggende heerden. Op deze half lenteachtige zaterdagmiddag werd er weer fanatiek gevoetbald. En de lichtmasten moeten nog komen...

Voor wie niet weet wat de lichtmasten ermee te maken hebben, zie nog eens dit bericht en klik desgewenst door naar links die verwijzen naar de oorsprong om licht rond dit voetbalveldje aan te brengen.

Een der initiatiefnemers van het licht-plan zien we op de linker foto in beeld. Beijumer Dillon gaf een voorzet (die niet tot een goal leidde). Zie de foto's, wat wordt dit voetbalveldje in Beijum goed gebruikt!
De dagen lengen en er kan steeds meer onder lichte (als tegenstelling van donkere) omstandigheden gevoetbald worden.

Er stond een jongedame langs de lijn die foto's maakte voor de jongerenafdeling van de SP, ROOD genaamd.
Heb je enig idee wanneer de lampen worden geplaatst? "Dat kan nog wel een paar maanden duren."

Tijdens de maanden juni, juli en augustus is verlichting eigenlijk niet donker, het is dan tot half elf 's avonds licht.

Maar daarna, als het najaar begint, iets waar je in februari maar nog even niet aan moeten denken, moeten ze er staan.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Tijdens de maanden juni, juli en augustus is verlichting eigenlijk niet donker,

uhmmm nodig mischien? :-D

Anoniem zei

Hartstikke leuk zo' n speelveld, maar willen de gebruikers van dit mooie veld de flesjes, tassen en ander afval wel meenemen naar huis of een afvalbak laten plaatsen Gemeente Groningen? Er blijft na gebruik namelijk elke keer veel rotzooi liggen en dat belandt in de omringende sloten en bosjes, waar niemand beter van wordt. Zo zijn we niet opgevoed neem ik aan...