dinsdag 31 mei 2011

BEIJUMNIEUWS (TIJDELIJK?) OP TWITTER

Vanmiddag heeft ondergetekende een Twitter account geopend. Hoe kan het ook anders, het heet Beijumnieuws.
Eerst even dit, iemand schijnt in 2009 reeds een Twitteraccount genaamd Beijum Nieuws te hebben aangemaakt, maar die is nooit geactiveerd. Een lezer heeft belangstelling voor deze account. http://twitter.com/#!/beijum Als iemand het wachtwoord van Beijum Nieuws weet mail die dan naar Beijumnieuws@online.nl
De Twitter Beijumnieuws probeer ik een maand op proef uit en links bovenaan kan de twitter in de loop van de week geactiveert worden. Het is een experiment, als het niet bevalt stop ik er weer mee. Snelle vooraankondigingen kunnen er op gezet worden, bijzondere kleinigheidjes of verwijzingen.
http://twitter.com/#!/Beijumnieuws

Nb. Vanavond kan ik in verband met andere verplichtingen niet aanwezig zijn bij de praatsessies over het geld van het Lokaal Akkoord. Ik begrijp dat een lezeres een foto op gaat sturen. Meer foto's zijn welkom op Beijumnieuws@online.nl

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Ik hoop dat vanavond centraal staat dat eerst de heerden moeten worden gehoord, VOORDAT de aanpak van de heerden en de aanpak van de wijkring plaatsvinden. De NLA-Heel de Buurt-vergadering kan geen rechtsgeldige besluiten nemen, zonder dat eerst draagvlak voor deze besluiten bij de heerden is verworven. Eerst “Vertrouwen in de buurt”, in de heerd. Als basisvoorwaarde voor effectieve en draagkrachtige bewonersparticipatie.

Zo moet het in ieder geval niet:
http://www.oogtv.nl/2011/02/opknapbeurt-voor-beijum/
(24 februari 2011)

Zonder oog te hebben voor bewonersparticipatie. Minachting voor de Fossemaheerders en de Jaltadaheerders. Geen "Vertrouwen in de Buurt" (het NLA-credo), maar hautain solisme van de BOB.
Noot: de “ge├»nformeerde bewoner” op de website van OOG TV is met grote waarschijnlijkheid John Veldman van de BOB. Hij citeert zichzelf ook graag in zijn eigen BOBWAARHEID!

Lees verder op de website van OOG TV hoe Francis Nijdam van STIEL Beijum op 11 maart 2011 richting mijn persoon reageerde met de mededeling dat het overleg met de heerden "nog net niet was begonnen". Maar zij verhulde dat John Veldman voorbarig en voortijdig voor de camera van OOG TV had gesproken c.q. geroeptoeterd. STIEL dekt impliciet de BOB. Gedogen heet dat. Ons kent ons! Dieptriest voor de wijkverhoudingen.

Zie verder:
http://beijumnieuws.blogspot.com/2011/03/de-beijumrijderfietser-door-de.html
(3 maart 2011)