woensdag 11 mei 2011

ZONDAG 20e FUNFESTIVAL

Zondag is het weer zover, het jaarlijkse Fun popfestival bij Het Trefpunt is aanstaande. Vanuit het bestuur van Stichting Trefpunt kwam deze flyer + mail binnen:
Zondag 15 mei 2011 13.00u-18.00u.
Trefpunt Beijumerweg 17


Alweer de 20e editie van het Funfestival Beijum, zondag 15 mei a.s., rond het Trefpunt aan de Beijumerweg. Een gezamenlijke activiteit van Music and Fun (MAF), Trefpunt, MJD jeugd en jongerenwerk, SKSG kinderwerk, Ambiënte en vensterwijk Beijum. Opnieuw in Twee tenten, de laatste jaren goed voor 1000-1500 bezoekers. Een veelkleurig wijkgebeuren: Een hoofdpodium met opkomende en ervaren bands en andere muziekacts, veelal met roots in Beijum, de kinderzone Pl@ce 2 B met een speciaal kidsprogramma, de Fianale van The voice of Beijum, sport, kramen en stands:airbrushtattoo’s, eten, drinken, spulletjes, info enz.

In de jury van The voice of Beijum zal onder andere plaatsnemen Robine Koerts. Op haar achtste stond de jonge zangeres al meerdere keren op het podium met Alain Clark en afgelopen zondag 3 april trad ze op in een uitverkochte Euroborg, in de rust tijdens een wedstrijd van FC Groningen.

Programma Kidszone ‘ Pl@ce II Bee’ :

13.00 uur: Algemene Opening (buiten op Funfestival-terrein)
13.30 uur: Opening Kindertent ‘ Pl@ce II Bee’ door Sandy Goeree
13.50 uur: Openingsact Robine Koerts
14.00 uur: Start The Voice of Beijum Competitie
14.45 uur: Tussenact: ‘Simone Aaron’
15.00 uur: PAUZE
15.15 uur: Vervolg The Voice of Beijum Competitie
15.45 uur:Tussenact Demo dansgroep: ‘Kids with an Attitude’
16.00 uur: Vervolg The Voice of Beijum Competitie
16.45 uur: Spectaculaire slotact: ‘Sandy Goeree & D-Love’
17.10 uur: Prijsuitreiking The Voice of Beijum
17.30 uur: Afsluiting

Tevens zal er tussen 14.00 en 18.00 uur een echte airbrush-artist aanwezig zijn, die gratis airbrush-tattoos zet bij jongeren tot 18 jaar.

Wil jij jezelf liever na laten tekenen door een fantastische tekenaar? Dan kan dat tussen 14.00 – 17.00 uur (op het terrein van de kinderzone Pl@ce 2 B )

Je kunt de gehele middag op het Basketbalplein meedoen aan Panna Knock Out en Streetsurfen!

Voor de allerkleinsten is er in de Kidszone een echte draaimolen en een feestelijke springkussen aanwezig!
Programma
Hoofdpodium
13.00u Opening door Sandy Goeree.
13.10u Drumband B Sensation
13.30u Out of the Blue
14.15u Ssedna
15.00u Caribean Vibe
15.45u Differend Colors
16.30u T-Rush
17.15u The Freakin Fun Gun

Alles onder voorbehoud
Speciaal op het 20e Funfestival
Een leuke groep mensen die zoals de naam al zegt: freakin fun willen overbrengen. We zijn in contact gekomen via de Nassauschool waar een paar van de muzikanten ook de school en voorstelling live begeleiden. De band bestaat uit 4 mensen die al in diverse formaties hebben gespeeld en nu uitsluitend nog voor de fun op pad zijn. Ze proberen dan ook een vrolijke desoriëntatie over te brengen op het publiek. Met invloeden van rock, rap, ska, soul, metal, funk en een toefje Zappa dit alles met 80 jaren randje. Veel 4 stemmig zang gecombineerd met strakke effecten van zowel de gitaar als de sax. Het gaat om een echt festival band met aan de kop de onvermoeide, biologische verantwoorde Jaap Brugman.

Bestaat uit:

Jacob Brugman: zang/ Sax
Wander Jager: zang/ Gitaar
Jos Pilon: zang/ Bas
Olly Pekelharing: zang/ Drum

Contact: jacobbrugman@gmail.com

Ondergetekende is zondag waarschijnlijk verhindert om te komen. Maar ik begrijp dat in elk geval een verslaggever en fotograaf van http://www.lijn6.com/ een kijkje gaat nemen.

1 opmerking:

g.dorgeloos zei

rectificatie ten aanzien van het gepubliceerde programma:

De slotact in de Kidszone wordt verzorgd door KINGZMEN i.p.v Sandy Goeree & D-Love. Sandy Goeree zal de presentatie van het gehele programma op zich nemen.

Vriendelijke groet,

Gerjanne Dorgeloos

Coördinatie Kidszone Pl@ce II Bee
Funfestival - The Voice of Beijum