maandag 9 mei 2011

RUZIE EN GESTOLEN MOBIELTJES

Op http://www.oogtv.nl/ staat dit en het onderste bericht komt van http://www.rtvnoord.nl/
Een 24-jarige Stadjer is zondagmiddag aangehouden omdat hij ruzie maakte met een plaatsgenoot in een flat in de wijk Beijum.Politieagenten kwamen op de melding af en kwamen de twee kemphanen tegen in de flat. Daar bleek dat ze onenigheid hadden gekregen over de omgangsregeling van een kind. De 24-jarige bedreigde daarbij zijn plaatsgenoot met de dood. Ook vernielde hij een portiekdeur.Bij het vernielen van de portiekdeur raakte de Stadjer gewond waarna hij zich moest laten behandelen bij een huisarts. Na behandeling is hij door de agenten meegenomen naar het politiebureau waar hij maandag verhoord zal worden.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twee jongens uit Groningen zijn zondagavond beroofd van hun mobiele telefoons.
Ze werden met een aantal vrienden op de Isebrandtheerd in de stad door twee mannen met bivakmutsen op aangesproken en bedreigd met een vuurwapen. Een 14-jarige jongen en één van zijn vrienden werden gedwongen de telefoons af te geven. Beide slachtoffers doen aangifte. De politie stelt een onderzoek in.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aangifte heefd geen zin ze hadden bivakmutsen

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Johan Fehrmann zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.