donderdag 12 mei 2011

NOG EEN KEER: DE JONGERENWERKERS

De ontmoeting met Twan Grommers en Hennie Uilhoorn gistermiddag tijdens het straatvoetbaltoernooi deed me herinneren aan het feit dat ik nog steeds een foto van ze op voorraad had liggen. De foto die u hier links ziet is een maand of tien geleden gemaakt op Plein Oost. Hennie en Twan wilden iets aankondigen, maar op de een of andere manier is dat er bij doorgeglipt. Daarom nu even via de site Check050 dit:
Beijum heeft met het Trefpunt en de sporthal twee mooie locaties waar je elkaar kunt ontmoeten, kunt relaxen en chillen, gezond kan koken en eten, uiteraard lekker kunt bewegen en sporten, maar waar je ook terecht kunt voor advies of een luisterend oor. Kortom: alles in één (nou ja, twee dan). Behalve de dingen die we zelf organiseren doen we ook mee aan allerlei interessante projecten zoals het Music and Fun Festival, de Beijum Express, New Attraction, zomerkampen en de Groep 8-dag. Hopelijk zien we jou ook een keer! Ons team bestaat uit:
Vervolgens komen allerhande jongerenwerkers aan bod, lees hier voor de site. Bij Twan en Hennie staat:
Twan Grommers (06 209 222 51) Zin om te bewegen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik regel in Beijum alles wat met sport te maken heeft. Voetbaltoernooien, basketbalwedstrijden, complete zeskamp, klimmen, abseilen, zwemmen, enzovoort. Wees actief, doe lekker mee! Kom zeker langs in de sporthallen van Beijum of in de voetbalkooi aan de Ypemaheerd!

Henny Uilhoorn (06 555 475 05) Hallo allemaal! Bij de Schatkamer kun je ook spelletjes spelen op de nintendo WII of gebruik maken van de computers. In de vakanties hebben we een aangepast programma met uitzondering van de zomervakantie. Geef je snel op want vol=vol!

1 opmerking:

Rita de Wit zei

Johan,

Mooi links is niet rechts.

Hoop dat je bij rechtdoor niet achteruit gaat.

Tonnie Fokkema