donderdag 19 mei 2011

VACCINATIES IN KARDINGE

Sportcentrum Kardinge beleeft een topdag qua bezoekersaantallen. Nee, het zijn niet de sporters die voor topdrukte zorgen, honderden kinderen uit Beijum en omgeving kregen (en krijgen op het moment van schrijven nog steeds) twee prikjes tegen 'enge ziektes.' Wie wenst z'n kind difterie, tetanus, polio, bof, mazelen of rodehond toe?
De BMR- en DTP-vaccinatie beschermt uw kind tegen 6 kinderziekten. De vaccinatie bestaat uit 2 prikken:- 1 prik tegen bof, mazelen en rodehond (BMR)
- 1 prik tegen difterie, tetanus en polio (DTP)
Lees hier verder.
De kinderen die ondergetekende het prikken zag ondergaan hielden zich allemaal keurig. Cola en sinasprikken worden ze genoemd. En er waren ijsjes na afloop. Wat wil je nog meer, gevrijwaard worden van enge ziektes, en nog wat lekkers op de koop toe.

2 opmerkingen:

Alie zei

En o ja vergeet de opdringerige verkoopsters bij het hek voordat je naar binnen gaat..
Kijkt uw dochter wel eens naar disney xd? nou, eh.. zo weinig mogelijk. Ach, toch wel eens naar hannah montana of zack en cody? Ja wel eens. Nou, dan heb ik een prachtige aanbieding voor u blablabla. Je wordt compleet overdonderd, want je hele hoofd is bezig met die prik en wat zal ze ervan vinden, zal ze er veel last van hebben enz. Krijg je dit. Ik vond het persoonlijk nogal opdringerig. Als je niet snel genoeg benul hebt om nee te zeggen zit je alweer ergens aan vast. Ja maar drie maanden maar toch.
Even daar gelaten dat er misschien best mensen waren die er wel oren naar hadden, de methode vond ik niet prettig. Hoe dan ook, dochter heeft zich prima gehouden maar had na schooltijd vreselijke hoofdpijn. Gelukkig hebben we daar ook iets voor, ze is heerlijk gaan slapen, morgen zal de spierpijn ook wel minder zijn.

Anoniem zei

Toen ik de dames vertelden dat ik het een schandalige actie vond zeiden ze: De kinderen vinden het prachtig. Dat was nou net het probleem!