vrijdag 6 mei 2011

'N GEVONDEN PHOTOCARD OP SCHIERMONNIKOOG

Je zou het niet denken gezien de laatst gepubliceerde blogberichten, maar ondergetekende heeft de hele afgelopen dag op Schiermonnikoog doorgebracht. Kwestie van een paar berichten plannen die vanzelf op een bepaald tijdstip online gaan. Het was een schitterende dag op Schier, wat een pareltje in de Noordzee! Maar goed, normaal gesproken zou ik geen aandacht besteden aan mijn uitjes en privéaangelegenheden. Het feit dat ik dat nu toch wél even doe heeft te maken met het feit dat ik aan het waddenstrand, het zuidelijk gedeelte van Schiermonnikoog, een card voor in een digitale camera vond. Gevonden voorwerpen en de VVV op Schier waren al dicht en daarom nam ik de card mee naar huis. Veel foto's en video's staan erop. Of ze emotionele waarde hebben weet ik niet, maar wél dat internet en Google je vriend kan zijn. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt: kent iemand toevallig deze mensen die op de foto staan?
Beijumnieuws@online.nl
(De photocard wordt alsnog online aan het loket gevonden voorwerp te Schiermonnikoog aangeboden zodat de rechtmatige eigenaar meer kans heeft z'n eigendom terug te krijgen. Maar als variant op de bekende naald in een hooiberg zet ik een foto vanaf de card online. De wonderen zijn de wereld nog niet uit)

1 opmerking:

Gerda zei

http://www.verlorenofgevonden.nl/

Op Schiermonnikoog gaat de gemeente over gevonden/verloren voorwerpen.
Via internet kun je ahttp://www.schiermonnikoog.nl/sjablonen/1/infotype/loket/product/view.asp?objectID=212 aangifte doen.