zondag 22 mei 2011

SCHIETINCIDENT WIBENAHEERD

Opnieuw een schietincident met een gewonde. Dit keer op de Wibenaheerd rond middernacht.

De Politie deed tot diep in de nacht sporenonderzoek op straat. Er werden diverse sporen gevonden op de weg. Over de toestand van het slachtoffer is niks bekend. Ook niets van de dader nog.
Zie ook de video op 112groningen
Foto ook van deze site
En zie ook  De Telegraaf.
Op http://www.dvhn.nl/ staat dit:
Bij een schietincident aan de Wibenaheerd is rond middernacht een 24-jarige Stadjer in het been geschoten.
Bij de politie kwamen meldingen binnen van omwonenden die schoten hadden gehoord. Toen de politie aan de Wibenaheerd arriveerde, was het slachtoffer al vertrokken. De man bleek door een vriend naar het ziekenhuis te zijn gebracht.
Daar werd het slachtoffer in de loop van de nacht ontslagen. De politie was tot diep in de nacht bezig met sporenonderzoek in de straat. De politie heeft het slachtoffer nog maar globaal kunnen horen. De man overweegt nog of hij aangifte zal doen.
De politie sluit niet uit dat het incident verband houdt met de drugswereld.
Het is het tweede schietincident binnen een week. Donderdagavond raakte een 34-jarige Stadjer gewond bij een schietpartij in Hoogkerk.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Als u nu verstandig bent haal je het er af dit is negatief voor Beijum

Anoniem zei

Bron: RTV NOORD

Stadjer gewond bij schietincident
Geplaatst: zondag 22 mei 2011 11:35

GRONINGEN - Aan de Wibenaheerd In de wijk Beijum is een 24-jarige Stadjer zaterdagnacht gewond geraakt bij een schietpartij. Het incident vond plaats rond middernacht.

Naar eigen zeggen wilde de man iets uit zijn auto pakken, toen hij plotseling werd beschoten. Hij raakte gewond aan zijn been en werd door een vriend naar het ziekenhuis gebracht. Nadat hij aan de schotwond was behandeld mocht hij het ziekenhuis weer verlaten.

De Stadjer wilde niet direct aangifte doen. De politie onderzoekt de zaak.

Anoniem zei

@Anoniem 12:50 ur. wat is dat voor struisvogelgedoe. Staat overal op internet maar mag hier nit doe niet zo wereldvreemdaub

Anoniem zei

We kunnen niet net doen alsof deze dingen ook niet in Beijum gebeuren. Dit gebeurt helaas ook in andere wijken en steden.
Het is nieuws, en gelukkig is Beijum een heel fijne wijk om te wonen. Mooie site is dit trouwens.

Anoniem zei

Antiliaanse drugsafrekening a.u.b. nu weer doorlopen

Anoniem zei

Dus dat waren die knallen die ik vanacht hoorde! Ik dacht eerst: er word geschoten, en daarna verklaarde ik mezelf voor gek, en deed ik het af als vuurwerk! Maar helaas was mijn eerste ingeving dus toch juist...

Alie zei

ik heb geen schoten gehoord, daarvoor is de Wibenaheerd te ver weg voor ons, maar WEL vuurwerk. Dus zo gek was je niet hoor!!

Anoniem zei

@alie: ok, nou ja, dan weet ik het niet wat ik heb gehoord...las dat de schietpartij rond middernacht was, en ook rond die tijd hoorde ik die knallen (waren er meer dan 17, toen ben ik gestopt met tellen)

Anoniem zei

ja op de parkeerplaats acht de videotheek werd om een paar minuten over 12 vuurwerk afgestoken, daar ben ik nog voor naar buiten gelopen omdat het me zo verbaasde!

ik maakte nog het grapje wat lief dat ze dat voor me doen (was zondag jarig ;))

het gebeurd wel vaker dat er ergens vuurwerk afgestoken word, maar ik heb het idee dat er de laatste tijd wel vaker geschoten word in het deel waar ik woon...