donderdag 26 april 2012

GRUNNEGER POWER

Vanuit Grunneger Power kwam het verzoek om de link van het bedrijf op Beijumnieuws te zetten. Bedrijf? Jazeker, we hebben hier tegenwoordig een lokale energiebedrijf. Het lijkt me nooit verkeerd om Grunn, het Grunnings en de Grunneger Power via deze wijkblog mede te promoten. Grunneger Power is Nederlands eerste stedelijke energiecoöperatie die van start gaat met levering van gas en duurzame stroom. In Nederland is het nog vrij uniek dat een coöperatieve vereniging zelf gas en stroom levert, maar het mag en het is mogelijk door samen te werken met de van oorsprong Duitse Trianel.

Het energiebedrijf is hoofdzakelijk bedoeld voor stad en ommeland van Groningen, maar de coöperatie mag en wil niet discrimineren en heeft al klanten kunnen winnen door het hele land. Duurzaamheidsnieuws. Op de site van Grunnegerpower staat o.a. dit.
Grunneger Power is een coöperatieve vereniging. Onze leden zijn zelf de beslissers. Er zijn geen aandeelhouders. Onze winst investeren we in lokale duurzame energie. Daarmee stimuleren wij de werkgelegenheid in de regio. Wij kiezen bewust voor de coöperatieve vorm. Hierbij hebben de leden volledig inzicht en zeggenschap over wat gebeurt.Wij leveren wat u nodig heeft, we houden het zo eenvoudig mogelijk. Goede service, zonder poespas.
Lees zelf verder op genoemde site, zie in het vervolg ook de links links.

Geen opmerkingen: