maandag 30 april 2012

NOG MEER KLEURRIJKE BREISELS

Vorige week maandagochtend publiceerde ik het breiwerk dat u op de achtergrond om een boom gewikkeld ziet. Kijk eventueel nog even hier en lees ook de interessante reacties. Via een omwonende werd ik getipt dat er weer een stuk bij was gebreid. Maar, daar aangekomen werd me gevraagd om even mee naar achteren te lopen, daar zou nog een breiwerk om een boom hangen. Ja verrek zeg, nog een, en wat voor een. Een gezicht. Worden er nog meer bomen onder handen genomen? Voor de boom rechts is het eigenlijk wel een beetje zielig. Waarom hij niet en waarom de buurman wel? Hoeveel bomen staan er in het Groene Hart van Beijum?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig!!!!! Wat een creatief werkje. Hier fleurt de wijk van op. Dat mag in meer heerden van Beijum hoor!

Anoniem zei

Nummer drie hangt inmiddels aan het fietspad door de Bottemaheerd. Aangezien ze bedoeld waren om mijn eigen winterdip aan te kunnen zal het tempo vanaf nu wel naar beneden gaan. Toch mooi dat Johan er al iets blijer mee is dan vorige week maandag. Alles went!
Hanne Albering.

Anoniem zei

Als je maar even door de zure appel heen bijt van een kleurloze bestaan, dan krijg je gelukkig meer kleur voor terug. Goed dat je er weer bent wezen kijken. Heb meer kijk voor kleur in je zelf Johan. Bedank deze creatieve geest voor het ontdooien van je zelf in de kleur van de lente!