dinsdag 17 april 2012

NOG MEER OOSTELIJKE RINGWEG

(Ingezonden)
Op maandag 7 mei, tussen 19.00 uur tot 21.00 uur, organiseert de Provincie Groningen in samenwerking met de gemeente Groningen een inloopavond waar een toelichting wordt gegeven op de werkzaamheden die plaats gaan vinden bij de kruising Beijum-Zuid/De Hunze, bij de Oostelijke Ringweg in Groningen. U kunt tijdens de genoemde tijdstippen binnenlopen in het Informatiecentrum Oostelijke Ringweg aan het Grondzijl 23 op het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord tegenover Kardinge. Tijdens de avond krijgt u uitleg over de komende werkzaamheden, de planning en over hoe het verkeer de komende tijd gaat rijden bij Beijum-Zuid. De aannemer is aanwezig en hij kan eventuele vragen beantwoorden.
Start werkzaamheden
De werkzaamheden starten in mei 2012. Eerst wordt een tijdelijk kruispunt en een tijdelijke grondwal aangelegd. Vervolgens wordt grond aangebracht voor de bouw van het viaduct bij deze aansluiting. In 2013 wordt het viaduct daadwerkelijk aangelegd.
Als u nog vragen heeft over deze avond, kunt u contact opnemen met Ulienke Nauta (projectsecretariaat Oostelijke Ringweg, 050-3164464, email: u.nauta@provinciegroningen.nl ) of met Marie-Lou Gregoire, email: info@ringgroningen.nl . Achtergrondinformatie treft u tevens aan op www.ringgroningen.nl  bij het onderdeel Oostelijke Ringweg. We zien u graag op maandag 7 mei!

Geen opmerkingen: