vrijdag 20 april 2012

OEFENEN VOOR VOICE OF BEIJUM

Wat een kinderfietsen stonden er gistermiddag tegen vier uur bij het Trefpunt. En vooral meisjesfietsen. Toch maar even binnenkijken. In de ruimte direct rechts, waar tienersosen worden gehouden, was het een drukte van belang. Ik zag zangeres Sandy Goeree en een paar rijen kinderen. Daar stond een meisje op en die ging voor de groep staan zingen, ze werd gecoached door Sandy. Toch maar even filmen. Dat was prima, maar, aldus Sandy Goeree even later:" Doe maar even kort, de kinderen moeten zich concentreren want ze zijn aan het oefenen voor de Voice of Beijum." Aha, dat was er aan de hand.
Kijk desgewenst even mee. Waarom doen er praktisch alleen meisjes mee aan de Beijumer Voice? Kunnen jongens niet zingen of hebben die minder interesse? Ik zou het niet weten. Ik begreep van een jongerenwerkster dat de stad-Groninger finale op 2 juli wordt gehouden. Daarna weg wezen, de zangeresjes in de dop niet storen. Nadere gegevens volgen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is het toch ingewikkeld om en zang coach en moeder te zijn .
Het zoontje wil duidelijk aandacht en de zangeressen dromen van een leven als zangeres.
Wie zouden jullie als eerste aandacht geven ?
Doe mij maar het kind.
Zingen kunnen we altijd nog .....

Anoniem zei

@Anoniem, altijd je kind als eerste aandacht? Ok, dan niet werken, niet met vrienden of vriendinnen uit, niet winkelen. Bewetje flauw om je mening op een kort moment te baseren, vind je ook niet?

Anoniem zei

ja ik vind het ook een kinderachtige opmerking slaat werkelijk nergens op !!

Karin.p. zei

Wat inderdaad een kinderachtige opmerking en dan ook nog annoniem.
Sandy heeft het wel zwaarder voor de kiezen gehad in de tijd van Idols dus hier zal ze zeker ook bovenstaan en terecht!
Weet dat er een politieagent(e) als jurylid is gevraagd heel erg leuk hoop dat die persoon mag van de baas.