donderdag 12 april 2012

KLEURWIJK BEIJUM OP DE BRUG


In de stromende regen hebben de heren klusbussers vanmiddag drie personen opgehangen op de brug over de Zuidwending, schuin tegenover Winkelcentrum Beijum. Dat klinkt wat luguber, dat ze drie personen hebben opgehangen, maar weest gerust. Een centimeter dik staal en hufterproof, niet kapot te krijgen. Geen levende personen van vlees en bloed, nee kunstwerken van onverwoestbaar staal. 

Kees, Auke en Truus houden u in het vervolg in de gaten als u over de brug rijdt, fietst of wandelt. De geestelijke vader van de drie is Sascha Steenaart. U ziet hem rechts op de foto voor Auke en Truus staan, net voordat dit duo de brug in werd geboord. Naast hem staan de vertrouwde klusbussers, de heren hoefden dit keer geen steiger op te bouwen. Waar eens wat anders, aldus een van hen.

Op het moment dat de foto werd genomen hield het op met regenen. Later op de avond nog een video.

2 opmerkingen:

Alie zei

ik reed er langs vanmiddag, ziet er leuk uit. Gelukkig zijn ze mannen en vrouw van staal, anders was t zo kapot..

Anoniem zei

Hee Johan, je was nét iets eerder dan ik. Heb ook ff met de betrokkenen in de regen staan praten. Begrepen dat dit het laatste kunstwerk is dat geplaatst is. Aanstaande zaterdag is er een rondleiding langs alle nieuwe kunstobecten in de wijk. Gaat dat zien!

(rené)