zaterdag 14 april 2012

KLEURWIJK-PLEIN OOST VIDEO (Deel 1)

Ja, dames en heren, wat swingde Plein Oost vanmiddag de pan uit. Dat het daar niet bij moge blijven, geachte kunstenaars uit Beijum! Breng aub nog meer kleur en swung in de leukste, gekste, groenste en kunstigste wijk van de stad.
Op de foto ziet u de dames Koerts en Goeree- in het wit- met een paar kunstenaars die de wijk afgelopen weken nog weer wat kleurrijker hebben gemaakt.
Dit is deel 1 van de vanmiddag gemaakte video-ompressie van de openingsmanifestatie van Kleurwijk Beijum. Deel 1 gaat tot het moment dat Robine Koerts het podium betreedt. Beetje jammer is dat het prachtige gezang van de dames een beetje vervormd overkomt omdat ondergetekende iets te dicht bij de geluidsboxen stond te filmen. Maar dat mag de pret niet drukken. Wat een wijk, wat een talent en wat een zangeres/uithangbord hebben we onder ons. Geniet maar even van de feestelijke kant van Beijum. Zie video. Kom er maar in, wethouder Frank de Vries...( en pardon voor de gedeeltelijke verdubbeling van de eerste scene!)

1 opmerking:

Anoniem zei

Troost rijk maar het heeft ook iets hopeloos .
Hulde aan alle mensen die ondanks alles toch hun eigen weg gaan .
Laat Beijum swingen !