woensdag 4 juli 2012

AFSCHEIDS -BBQ MICHEL BEACOUCH

"Wat zijn we blij dat we van hem af zijn. Het was een dorpsgek." En minder fraaie teksten waren te horen op zijn afscheids-BBQ. Voor de duidelijkheid, de ironie spatte van deze 'verwensingen' af. Want z'n (inmiddels) ex-collega's van de BIB (Buurthuizen in Beijum) lopen met hem weg: "Een gouden kerel."
Ik heb al ruim twee weken een blogbericht over hem klaarliggen omdat hij in juni een Hollandse nieuwe bij visdame Peggy op Plein West kwam halen. Die houdt de lezer nog (z.s.m.) tegoed.
Vanmiddag ging hij op afscheidstournee naar het Heerdenhoes. Mag het, na tientallen jaren als beheerder werkzaam te zijn geweest in de Beijumkorf? Vul de naam Beacouch in op de zoekbalk linksboven en vindt andere berichten die over hem gaan.
Een vreselijke boet'nlander,' die Michel uut Tunesië. Maar wat houden z'n ex-collega's van de BIB van hem. En wat zullen ze hem missen!
Bekijk de video. En binnenkort nog een blogbericht over deze vreselijke man met z'n onafscheidelijke hoed en sik.

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Johan, de achternaam van Michel is Bechaouch. Zijn achternaam staat meerdere keren onjuist vermeld in het Beijumboek. Op de pagina's 160 en 161. Ook op pagina 228.

Michel Bechaouch is het cement van Beijum. Een bindende persoonlijkheid met passie, hartstocht en vuur. De verbindingsschakel van multicultureel Beijum. Hij verdient een ridderorde van Oranje-Nassau. Een topman! Het geheugen van Beijum.