vrijdag 20 juli 2012

APOTHEEK BEIJUM (TIJDELIJK?) KORTER OPEN

Twee weken geleden kwam een mail binnen: 'Ik wilde vanochtend naar de apotheek om medicijnen te halen, was die gesloten in verband met ziekte.'
Eergisteren fluisterde iemand me in: 'Heb je het al gehoord? De Apotheek staat te koop.' Een heel verhaal, al zou de geneesmiddelenverstrekker van Beijum van het Gezondheidscentrum naar het nieuwe Innersdijk verhuizen. Een gerucht dat al langer rond gaat, maar waar volgens mij geen grond voor is.
Er hangt sinds kort een plakkaat voor het raam van de apotheek  waarop te lezen valt dat die tussen de middag gesloten is i.v.m. langdurige ziekte van medewerkers. In 'normale' gevallen worden zieke medewerkers in een bedrijf (tijdelijk) vervangen door gezonde invallers, maar op de een of andere manier schijnt dit hier niet op te gaan. Mensen uit Beijum en omgeving die medicijnen op willen halen, hou rekening met het feit dat de apotheek tussen de middag dicht is.

Openingstijden
Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 8.00u tot 18.00u. Vanwege ziekte zijn we tijdelijk echter van 12.30-13.30 uur gesloten.
Buiten deze openingstijden kunt u voor spoedrecepten terecht bij Apotheek Hanzeplein. 
Op officiele feestdagen (2e Paasdag, koninginnedag (30 april), 2e Pinksterdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede kerstdag en Nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. De dag voor kerst (24 dec.) en op Oudjaarsdag sluiten we om 16.00u. 
Met het Groningens Ontzet (28 augustus) zijn wij in principe gesloten.
https://www.kring-apotheekbeijum.nl/pages/default.asp?articleid=104502&HTTPSHASH=

1 opmerking:

Anoniem zei

http://www.fundainbusiness.nl/