woensdag 11 juli 2012

DE VAKANTIE KOMT ER AAN

Her en der in de wijk zie je dat de caravans, campers en vakantieaanhangwagentjes weer uit de stalling zijn gehaald. Met rasse schreden denderen we in het noorden de schoolvakantie tegemoet. Ik heb het over de basisscholen, de leerlingen van middelbare scholen zitten al voor een gedeelte thuis.
Wanneer Beijumnieuws op vakantie gaat is nog even afwachten, in elk geval de eerste twee weken van augustus. Op Lijn6 staat abusievelijk gemeld, en waarschijnlijk heb ik dat zelf de wereld in geholpen, dat dit digitale wijktheater zes weken de poorten sluit. De vakantieperiode van deze wijkblog zal echter drie of vier weken gaan bedragen. En waarschijnlijk nog een paar weken daar halfomhalf omheen, waarin een lagere frequentie van berichten zullen worden gepubliceerd.
Op de foto ziet u een halve fiets achter op een caravan hangen. De fiets zit vast, maar ja, wat doe je om te voorkomen dat er s'nachts iemand bij gaat zitten prutsen om hem te jatten? Toch maar even het voorwiel eruit halen. Ik bedoel maar, het blijft wel Groningen waar we wonen. (Ik zet er bewust niet neer dat het Beijum is waar we wonen, hier in de wijk is me nog nooit een fiets afgejat).

1 opmerking:

Prescilla zei

Ik snap het niet, doe je dit allemaal alleen? En binnenkort het vijfde jaar? Ongelovelijk