woensdag 11 juli 2012

PANNATOERNOOI + MUZIEK KARDINGE

(Ingezonden)
Urban House presenteert Podium New Attraction op Pannatoernooi Kardinge 
Raicho
Op zaterdag 14 juli 2012 organiseert Sportcentrum Kardinge in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen, Bslim, MJD en Urban House Groningen een Panna 2vs2 tournament. Deelnemers in verschillende leeftijdsgroepen kunnen mee doen aan het knock-out toernooi. Ook publiek is van harte welkom om de deelnemers te supporten. Naast het pannatoernooi kunnen bezoekers een aantal muziek artiesten zien optreden. 

In de pauzes (15.00 en 18.00) zijn er optredens op het Podium New Attraction met Young-D, Haag, Convexxx, C-zar & Tha Kardinal, Ashya, BasiQ & ADI, Mongoose en Raicho. Ieder van hen barst van het talent en gaan het publiek vermaken met hiphop, rap, zang en R&B. 

Host van zowel de wedstrijden als het New Attraction Podium is Maddy Madpac en DJ Lowpro zorgt de hele dag voor de muziek. Bezoekers en ook de pannadeelnemers kunnen in de pauzes ook nog meedoen aan een graffitiworkshop of een tips en tricks clinic van Bjorn Boes (freestyle soccer). Het pannatoernooi begint om 12:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Een dag vol sport, muziek en kunst!  Meer informatie over de optredende artiesten, het evenement en het gehele programma is te vinden op de website UrbanNet. (www.newattraction.com/urbannet/agenda).

Geen opmerkingen: