donderdag 12 juli 2012

ROND HET KRUISPUNT BEIJUM-ZUID (12)

Volgens mij ben ik qua afleveringen in de war, dit is wel deel 12 maar op de video staat 13. Kan gebeuren. Eergisteren fietste ondergetekende naar de stad en hij trok ter hoogte van kruispunt Beijum-Zuid de camera. Na een paar seconden zwinkte hij de camera naar rechts, want wie ontwaarde hij daar? Ons aller Heerdenpadburgerwachtpoes Liesje. Kijk even mee naar het gebied Beijum-Zuid en de Hunze, waar de nieuwe verbindingen met de Beneluxweg zullen worden gerealiseerd. Halverwege ziet u een scene vanaf het naburige Hunze-gebied. De muziek? Tja, het kan zijn dat deze video's over 50 jaar met grote interesse worden bekeken. Hoe zag het er in 2012 uit? Daarom, wat mij betreft, een toepasselijk muziekje erbij. Zager and Evans uit de jaren zestig met een duizelingwekkende toekomstnummer. In the year 2525.

Beste omwonenden,

De zomerwerkzaamheden aan de Oostelijke Ringweg starten op 23 juli a.s. aan de Lewenborgzijde. Via bijgaande link de achtergrondinformatie die nogal uitvoerig is. Indien er nog vragen zijn, dan hoor ik dit graag.

Begin deze week hebben ruim 2.000 adressen (vooral bedrijven) in de directe omgeving van de Oostelijke Ringweg een mailing ontvangen met bijgaande informatie. Vanaf volgende week volgt er nog informatie via kranten en radio. Ook alvast voor jullie ter info.  Hopelijk valt de overlast mee.

Geen opmerkingen: