zondag 23 juni 2013

HET MAAIBELEID IN EN ROND BEIJUM

Sommige speel- en voetbalveldjes in en rond Beijum zijn op het moment dusdanig met gras overwoekerd, dat spelen of voetballen bijna niet meer te doen is. Spelen misschien nog wel, hoog gras kan avontuurlijk zijn, maar bekijk de bovenste foto. Een doeltje van een voetbalveld is bijna niet meer te zien, laat staan dat je er een balletje kunt trappen. Locatie, de zuidrand van de wijk, ter hoogte van de Froukemaheerd. De onderste twee foto's zijn iets verderop, richting het sportpark, genomen. Grond van een particulier, er werd intensief gemaaid.
Het kan bijna niet anders, of het is een bezuinigingsactie van de gemeente Groningen. Een maai-apparaat met een mannetje er op kost weer een centje, en centen moeten tegenwoordig zoveel mogelijk in de knip blijven lijkt het wel. Waar is de slogan 'geld moet rollen' gebleven?
Update 14.31 uur, met dank aan de reageerder(ster): Als het gras twee kontjes hoog is.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Binnen kort zingt heel beijum

http://www.youtube.com/watch?v=058LYHQqg8Q

Klaas vaak zei

Ik hou mijn hand op als ik jou de volgende x tegen kom en laat het geld van jou rollen. En maak je geen zorgen ik red me dan wel.

Anoniem zei

Het is schandalig! Laten ze de 'mannetjes' die normaal gesproken op de maaiers horen te zitten maar eens observeren tijdens hun zogenoemde werktijd. Wanneer zij werkelijk een poot uit zouden steken onder werktijd, zou alles keurig gemaaid kunnen worden.

Kees Huizenga zei

In vergelijking met september 2011 ben ik ongeveer 10 kg afgevallen.

Met dank aan DijkmanSport aan de Melisseweg 83 in de wijk Ulgersmaborg:

W: http://www.dijkmansport.com/fitness/

E: info@dijkmansport.com

Van harte aanbevolen.

Anoniem zei

Henk, je lijkt wel erg veel op "Klaas Vaak " .