dinsdag 11 juni 2013

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

De woordverificatie voor het plaatsen van een reactie is deels teruggedraaid. De meeste spam en onzin-reacties worden 's nachts verstuurd. Daarom wordt vanaf nu elke dag vanaf ongeveer elf uur 's savonds tot een uur of negen 's ochtends de woordverificatie ingesteld en overdag uitgezet. Dat maakt het voor de meeste lezers gemakkelijker om te reageren. Mailen kan natuurlijk ook: Beijumnieuws@online.nl.

Er komen wat vragen over de teller op Beijumnieuws. Er zit, aldus enkele lezers, nogal een discrepantie tussen de pageviews die via OneStat en via Google worden weergegeven. Google geeft veel meer pageviews aan. Dat klopt. Ondergetekende ziet een verschil tussen drie tellers, via de Sitemeter wordt ongeveer 25% meer bezoekers per dag aangegeven i.v.g. met OneStat. Hoe het precies zit zal ik zo niet weten, kijk desgewenst op Webhostingtalk.nl,

De verloren Beijumskap van Atsje Straatsma is boven water, zie ook afgelopen vrijdag. Komende vrijdag nog een aflevering, daarna een paar weken 'Gestolen Momenten Van Beijumers en daarna weer een zomerstop.

1 opmerking:

Anoniem zei

Nummer een in Beijum.