woensdag 12 juni 2013

KARDINGE GAAT TWEE MAANDEN DICHT

Hét sportcentrum van het noorden, Kardinge natuurlijk, sluit tussen 1 juli en 28 augustus de deuren i.v.m. een renovatie. Zwemliefhebbers moeten het deze periode  van de Papiermolen hebben. Nog liever, een zinderende zomer aan het Zilvermeer. Wel eens van het Gruno-strand gehoord? Het Hemelriekje? Allemaal vlakbij (voor autobezitters).
Foto's afgelopen maandagavond gemaakt.
Vanaf 1 juli t/m 28 augustus 2013 is Kardinge gesloten i.v.m. de verbouwingswerkzaamheden. Mocht u nog over een 12-kaart beschikken van sportcentrum Kardinge dan kunt u deze gedurende de sluiting gebruiken in zwembad de Parrel. Denkt u als alternatief ook aan openluchtbad de Papiermolen en openluchtbad de Blinkerd om te komen zwemmen. Zie voor de openingstijden de websites van openluchtbad de Papiermolen, en openluchtbad de Blinkerd.
Per 29 augustus 2013 gaat sportcentrum Kardinge weer open terwijl de renovatiewerkzaamheden voortduren. In het voorjaar van 2014 is de interne verbouwing klaar en aansluitend wordt het voorterrein van het sportcentrum aangepakt. Eind 2014 is de renovatie van sportcentrum Kardinge afgerond. http://www.kardinge.nl/Renovatie

1 opmerking:

Anoniem zei

Belachelijk dat dit juist in deze maanden gedaan moet worden!