dinsdag 16 januari 2018

BOUWEN AAN EEN NIEUW INNERSDIJK (21)


Na het afronden van de fundering schieten de bouwwerkzaamheden op het Innersdijk-terrein de lucht in. Zo te zien wordt er behalve aan de begane grond ook reeds aan de eerste verdieping gewerkt. Zie afbeelding boven.

Foto's en mini-video zijn gistermiddag tegen kwart over vier gemaakt.er werd niet gewerkt, dat was buiten ook bijna niet te doen, het hoosde aan een stuk door en het was guur buiten. Een bouwvakker heeft ook zijn grenzen, werken in de stromende regen, nee, dat is niet werkbaar.

Foto rechts, de blogger (of iemand anders) moet het maar uit zijn hoofd halen om over het hek te klimmen om te gaan fotograferen of te filmen.

Wat staat er op het gele bord? Dit object wordt 24 uur per dag bewaakt door een intelligent camerasysteem. Bij signalering van onbevoegden worden de politie en de bewakingsdienst direct gewaarschuwd.

De titel van deze serie klopt eigenlijk niet. Er wordt nu niet gebouwd aan een nieuw Innersdijk maar aan een Derdengebouw. De Zijlen, Heerdenhoes, Kleihorn en WIJ Beijum zullen over ongeveer een jaar in de gecreëerde ruimtes hun intrek doen.Geen opmerkingen: