dinsdag 9 januari 2018

VLIEGEN ER UFO'S OVER GRONINGEN-BEIJUM?


"Ik dacht eerst aan een meteoriet, het was een snel vliegend ding."

Zo af en toe komen er meldingen binnen van mensen die beweren een ufo boven in de lucht van Beijum te hebben waargenomen.

Onderstaand Twitterbericht werd gisteren gepost.

Negen jaar geleden sprak Beijumnieuws met een Beijumer die regelmatig ufo's over de wijk zag of ziet vliegen. Hij vertelde er blij van te worden, want de buitenaardsen kwamen naar eigen zeggen met goede bedoelingen.
Zie nog eens dit bericht + video

Een associatie met de aardbeving van gisteren dringt zich op. Zouden buitenaardse wezens verkenningsvluchten boven de provincie Groningen uitvoeren om de bewoners in het aardbevingsgebied binnenkort van dienst te kunnen zijn?
Van de politiek en de NAM moeten wij Groningers het niet hebben. Alle hulp van boven is welkom.

Kom maar gauw buitenaardsen, in Kardinge is genoeg plek om veilig te kunnen landen. Als jullie voertuig niet te groots is zou Plein Oost ook een optie kunnen zijn.
Wel graag eerst even tevoren doorgeven of en wanneer jullie van plan zijn te komen. Dit i.v.m. een vriendelijke ontvangst en een locatie waar jullie kunnen verblijven. Als jullie geen bezwaar hebben gaat de Beijumblogger een video-verslag van jullie bezoek maken. Weest welkom!

Geen opmerkingen: