donderdag 18 januari 2018

ONDERTUSSEN IN DE HUNZE (64)


Dat zie je niet in Beijum, een overdekte privé-fietsenstallinkje van glas (of hard doorschijnend plastiek, zou ook kunnen).

Zie foto, eergisteren in De Hunze gemaakt.
Wat handig van degene die dit heeft neergezet, de fietsen blijven droog en en grijs kastje en groene bak worden daarom aan het gezicht ontrokken.

De Beijumblogger heeft geen idee of de fietsenstalling 's nachts al of niet op slot gaat.

Als Beijumer kun je hier ook een beetje jaloers naar kijken. Dit kan niet in Beijum, daar gaat zo'n ding binnen de kortste keren kapot. Denkt ondergetekende, en hij vraagt zich af of hij daar te negatief over denkt.

Zullen dat twee schuurtjes naast elkaar zijn waarin je ook je auto kwijt kunt? Waarschijnlijk niet, de deuren komen niet al te breed over en om nou een auto onder een slaapkamer te gaan rijden is ook zoiets.

Wat een eigenaardige naar boven lopende plant, het verliest zijn bladeren klaarblijkelijk niet in de herfst, en zou het leuk zijn om het gevaarte half voor de ramen te hebben hangen? De rolgordijnen zitten zo te zien ook nog eens dicht.

Interessante wijk dat De Hunze. Het middelste huis staat te koop. Wat zou die kosten?

1 opmerking:

Unknown zei

In de schuur zou je zeker een auto kwijt kunnen, maar veel mensen in de straat hebben ervoor gekozen om de garage om te bouwen tot slaapkamer, werkruimte of extra woonruimte. Het zijn dus huizen met vele mogelijkheden! Dat zie je ook terug in de straat. Zo is er bijvoorbeeld een geweldig kinderdagverblijf, een zangstudio en een schoonheidssalon.

Het huis staat te koop voor 219.500
Hieronder de link naar Funda:
https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-40489595-berlageweg-87/