donderdag 7 mei 2009

RUSTIG BIJ DE BOERDERIJUM


Het is al weer bijna 2 weken geleden dat de Boerderijum officiƫel werd geopend. Ik ben er daarna nog een paar keer geweest, zoals vanochtend. Het is er nog erg stil, geen mens(behalve medewerkers) te bekennen. Dat is niet verwonderlijk, er zijn nog geen speeltoestellen en er moeten nog nieuwe onderkomens voor de dieren gemaakt worden, kortom van een kinderboerderij is nog geen sprake.Maar daar wordt aan gewerkt en de ontwikkelingen kunt u via Beijumnieuws volgen, of u gaat zelf even (met kinderen) langs voor een ijsje of een kopje thee.

Links ziet u nog een muurschilderij die in kinderdagverblijf de Mallemolen aan de muur 'hangt.' Intussen is het een prachtig gezicht om het voorhuis vanaf de Beijumerweg te bekijken. Alles staat mooi in bloei en gelukkig grazen er toch een paar dieren op het grasveld voor het huis.Op het hek hangt een papier met de tijdelijke openingstijden er op: Maandag van 14.30-17 uur en dinsdag t/m vrijdag van 10.30- 17 uur. De weekenden is het nog gesloten maar de openingstijden zullen vast gaan veranderen als de speeltoestellen er staan en als alle dieren aanwezig zijn.


1 opmerking:

Anoniem zei

nou ik zag vanmiddag dat het ook al weer onrustig is geweest bij boererijum! de prachtige nieuwe orangje brievenbussen zijn al met post en al opgeblazen door een stelletje idiooten!!!schandalig!!!!