vrijdag 22 mei 2009

WINKEL TEGENOVER GEZONDHEIDCENTRUM WEER TE HUUR

Olga Wijdeveld heeft het ruim een jaar volgehouden. Vol enthousiasme en motivatie begon ze begin vorig jaar haar winkel Joffie, tegenover het Gezondheidcentrum aan de Emingaheerd. Joffie is Herbreeuws en het woord betekend 'heel leuk.' Maar het hele leuke was geen lang leven beschoren, de sieraden- en accesoireswinkel waar symbolische, eigengemaakte en spirituele snuisterijen werden verkocht is niet meer. Olga:"Vooral de winter was erg, in de zomer liep het nog wel maar in de winter kwam er bijna geen klant meer."
Vindt ze het ook jammer? "Natuurlijk, ik had er meer van verwacht, tevoren had ik het idee dat vooral de verkoop van esotherische artikelen een succes zou worden, maar nee dus."

Olga Wijdeveld, binnen links op de foto, stopt er niet alleen mee, ze vertrekt ook uit Beijum en zelfs helemaal uit Nederland:" Ik ga over een paar maanden verhuizen naar Spanje."
De kringloopwinkel de Volle Tas zat er jarenlang, nog een blauwe maandag een computerzaak en tot sinds kort dus ook Joffie. Het winkelpand is weer te huur. Eigenaresse Els de Jong, links op de bovenste foto:" Het liefst heb ik er een bedrijfje in dat hier een beetje past, een 2e hands tv zaak bijvoorbeeld."
De nieuwe huurder moet er rekening mee houden dat hij of zij tussen twee winkelcentra in komt te zitten, de automatische aanloop zoals op Winkelplein Oost en West heb je hier niet. Aan de andere kant zit je wel vlak bij de Rode Pimpernel, het Gezondheidcentrum en op de doorgaande fietsroute tussen Zuidwolde en Lewenborg. Wie wil? Telefoon 050-8509006/06-25355354

1 opmerking:

Liesbeth zei

Ik vindt het in ieder geval niet leuk dat ze weg is...kocht altijd mijn wierook bij dr.....
s6 in de toekomst..