maandag 13 mei 2013

'N BBQ OP WOONWAGENKAMP FROUKEMAHEERD


Het was gistermiddag een dolle boel op het woonwagenkampje aan de Froukemaheerd. Er was bij de lokale slagerij een dikke barbecue gehuurd en daar werden hamburgers, speklappen en worstjes opgelegd. Tegelijkertijd werden de flesjes uit de kratten bier opengemaakt en naar binnen gewerkt. Waarom de kampers dit deden? Het was het einde van het voetbalseizoen, het was mooi weer en het werd weer eens tijd voor een feestje. De stemming zat er goed in, het bier maakte loslippig en recht voor de raap. Grappen en grollen vlogen door de lucht.
Ondergetekende ontmoette een welkome sfeer nadat eerst wat aarzelingen waren overwonnen. Komt die man hier filmen? Ja, dat kwam hij. Iedereen bleef zichzelf terwijl ondergetekende de camera liet snorren en z'n vragen stelde. Kijk desgewenst even mee. Op z'n Grunnings gezegd, het was een beetje een ruige boudel. Maar hoe ging het ook nog maar weer met die ruwe bolsters en pitten?
Zie ook Stadjerstv.3 opmerkingen:

Unknown zei

helemaal te gek Johan ik ben de oorspronkelijke bouwer van de bbq .
zou ik het filmpje ook in de mail of zo kunnen krijgen.b.v.d hendrik kloosterman

Johan Fehrmann zei

Hallo Hendrik,
ik heb de video net op www.stadjerstv.nl opgeladen. Als het goed is verschijnt ie daar in de loop van dinsdag op (even naar wijken/Beijum gaan) Waarschijnlijk kun je hem daar vanaf plukken. Mocht dat niet lukken, dan regelen we dat even via een memorystick.
Groeten Johan Fehrmann

Anoniem zei

Zo bouwt iedereen zijn eigen feestje .