vrijdag 17 mei 2013

NIEUWE PARKEERPLAATSEN ISEBRANDTSHEERD

Normaal gesproken kunnen autobezitters in Beijum hun voertuig binnen een straal van 150 meter van hun eigen huis parkeren. Het moet vreemd lopen als dit niet het geval is, 150 meter is de heersende afspraak en ondergetekende heeft nog nooit klachten gehoord van Beijumers die hun auto noodgedwongen een paar honderd meter van huis moesten neerzetten. De openbare ruimtes, woonerven en heerden, zijn hier niet overvol, toch moet de gemeente Groningen steeds een afweging maken tussen parkeergelegenheid en bijvoorbeeld speelruimte voor kinderen. In de Doornbosheerd, waar de openbare buitenruimte nieuws wordt ingericht, moet bijvoorbeeld een goed evenwicht worden gezocht tussen parkeren, groen en spelen. Mondjesmaat worden her en der parkeerplekken bijgebouwd. Zoals hier, aan de Isebrandtsheerd. Zes nieuwe parkeervakken. Mooi al dat groen en spelende kinderen. Maar je moet je auto ook kwijt kunnen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach ja , die vervelende karren moeten ook ergens geplaatst worden .

Anoniem zei

Deze parkeerplekken zijn er al jaren er is alleen op nieuw bestraat.

Anoniem zei

Idd, niks nieuwe parkeerplekken deze zijn er al jaren, verslaggever je moet wel de juiste informatie inwinnen voordat je iets publiceerd! HAHA

Anoniem zei

wat nog mooier is?
er is totaal niks veranderd! behalve dat de zieke kastanjeboom nu weg is.
het stuk weg bij het rozenperkje waar de 2 grote platanen staan is levensgevaarlijk!
30 km?
dat ik niet lach.
ouders met hele kleine kinderen,(bewoners) en die die hun kinderen naar de cresch "de halve maan" brengen en halen maken er een RACEBAAN van!!
een AUTORACEBAAN, wel te verstaan.

de gemeente zou er een drempel moeten plaatsen, zoals er 1 ligt in de Menkemaheerd.
dat is tenminste een drémpel waar iedere auto U tegen zegt!!!