dinsdag 14 mei 2013

RONDOM KRUISPUNT BEIJUM ZUID (25)

Gisteravond kwam onderstaand bericht via www.ringgroningen.nl binnen. De Hunze is binnenkort aan de beurt voor een tijdelijke afsluiting. De beide foto's zijn gistermiddag gemaakt. Links ziet u de nieuwe brug die Beijum en de Hunze gaat verbinden.
Van 20 mei tot 28 juni afslag De Hunze afgesloten
 Van 20 mei tot 28 juni is het niet mogelijk om vanaf de Oostelijke Ringweg De Hunze (Berlageweg) in en uit te rijden. Er vinden dan werkzaamheden plaats aan het nieuwe viaduct ter hoogte van Beijum-Zuid/De Hunze. Het verkeer wordt omgeleid via Beijum Noord. Voor fietsers geldt een kleine omleiding. Het doorgaande verkeer op de Oostelijke Ringweg kan blijven doorrijden, maar moet rekening houden met een beperkt aantal rijstroken en beperkte snelheid. 
De werkzaamheden maken deel uit van de afronding van de bouw van het nieuwe viaduct bij Beijum-Zuid die begin mei is gestart. Toen was de afslag Beijum-Zuid afgesloten. Ditmaal is de andere zijde - De Hunze - aan de beurt.
Nieuwe viaduct 
De verwachting is dat begin juli het nieuwe viaduct, dat nu naast de Oostelijke Ringweg in aanbouw is, op zijn definitieve plek (over de Oostelijke Ringweg) in wordt gereden.Voor meer informatie zie ook  www.ringgroningen.nl of volg ons op Twitter: @ringgroningen. 

Geen opmerkingen: