woensdag 1 mei 2013

STEEKPARTIJ ISEBRANDSHEERD

Ook al is ondergetekende deze week niet in Beijum, hij kan z'n nieuwsgierigheid 's avonds niet bedwingen om via de smartphone even te kijken naar wat voor bezoekersaantalen het medium waar u nu naar kijkt trekt nu er even geen actueel wijknieuws op wordt gezet.
Tot z'n verbazing ziet hij dat aan het begin van deze dag, tussen middernacht en 1 uur, het aantal bezoekers flink de lucht in ging. Zou er wat gebeurd zijn in Beijum? Ja, blijkt achteraf, nu, er gierden hoogstwaarschijnlijk de nodige politieauto's en ambulances de wijk in; reden voor veel Beijumers om op het wijkblog waar u nu op zit af te stemmen. Ja, meestal is ondergetekende er als de kippen bij om wijkgenoten te informeren naar wat er in hun wijk speelt. Maar zoals gemeld, deze week even niet. Er kwamen ook mails binnen, die wezen allemaal naar hetzelfde voorval. Zie onder, toch even een 'actueel' bericht. En het lukt dit keer niet om de tekst blauw te kleuren, zoals normaal gesproken gebeurd.

Een 36-jarige man uit Drachten is dinsdagavond neergestoken in een woning in de Groninger wijk Beijum. De man was in het huis van zijn vriendin aan de Isebrandtsheerd. Een andere man stak hem in zijn nek en ging er op een fiets vandoor. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
De oorzaak van de steekpartij ligt volgens de politie in de relationele sfeer. De identiteit van de dader is bekend en er wordt naar hem gezocht. www.rtvnoord.nl

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Gisternacht werd ik om ± 02:08 uur wakker door scherpe politielichten van één of twee rondrijdende politieauto's. Ik hoorde ook de politieradio. De sfeer was ietwat geladen. Toch ben ik gewoon weer gaan slapen.