donderdag 9 mei 2013

RONDOM KRUISPUNT BEIJUM ZUID (41)


Ondergetekende schreef gisterochtend dat hij niet snapte waarom kruispunt Beijum Zuid was afgesloten. Bij het kruispunt was immers niets te zien als je over de Beneluxweg van noord naar zuid of omgekeerd reed. Soms moet je even verder kijken dan je neus lang is. Bij het tijdelijke noodkruispunt waren dan wel geen werkzaamheden te bespeuren, op de wijkring tussen de Frama- en Fossemaheerd gebeurde wel degelijk wat. Richting de nieuwe rotondes, of er vanaf, het is maar hoe je het bekijkt, werd een nieuwe teerlaag op de weg aangebracht. Zie vooral ook de bovenste foto. Een dezer dagen een video-update van de ontwikkelingen rond ons aller kruispunt.
(Als het goed is kunnen automobilisten vanaf vanochtend weer over het noodkruispunt)
Van 13 tot 17 mei viaduct Lewenborg afgesloten. Op- en afritten naar Lewenborg en Ulgersmaborg blijven open
Tussen 13 en 17 mei 2013 zijn de viaducten bij Lewenborg afgesloten. In die periode vinden afrondende wegwerkzaamheden plaats. De op- en afritten bij Lewenborg en Ulgersmaborg blijven gewoon geopend. Verkeer van Lewenborg naar Ulgersmaborg vice versa - via de viaducten - is dan niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid o.a. via de busbaan/Kardingerweg en de Pop Dijkemaweg. 
In genoemde periode vinden vooral afrondende werkzaamheden plaats aan het hekwerk bij de nieuwe rotondes. Dit najaar wordt nieuw groen aangeplant. Voor meer informatie zie ook  www.ringgroningen.nl of volg op Twitter @ringgroningen.

Geen opmerkingen: