zaterdag 11 mei 2013

ONTWIKKELING WINKELPLEIN WEST (15)


Kruispunt Beijum Zuid op de schop, Plein Oost idem dito, een gedeelte van het Groene Hart en sinds twee weken het plein ook dat u op de foto's kunt waarnemen. Bij alle genoemde projecten overheerst de chaos, om van niets naar iets te komen kost weken zo niet maanden aan geploeter in de grond. Op de genoemde pleinen houdt dit in dat
er dagen lang wordt gezocht naar leidingen en draden die vervolgens ook nog eens uitgegraven of vervangen moeten worden. Bekijk de foto's er wordt gewerkt op plekken, binnen het aangebrachte hekwerk,  waar de uitbreiding van de Duitse grutter niet eens zal gaan plaats vinden. Het zal z'n redenen hebben, de werkende heren op Plein West zullen wel weten waar ze mee bezig zijn. Ondertussen ligt de computershop verborgen achter bulten zand. Zie foto onder. De zaak is gewoon open, Beijumers (Hunzenaren, Zuidwolders, etc.) kunnen er gewoon terecht voor hun pc-onderdeel, reparatie, e.d. Hoe lang de chaos gaat duren is niet precies bekend, na verwachting zal het échte werk, het uitbouwen van de Lidl, over een week of twee gaan beginnen. 
Het is voorjaar en Plein West is al twee weken achtereen een zandbak.

1 opmerking:

Belinda zei

Hoi ontdekte Beijumnieuws vandaag pas. Wat leuk. En wat een bezoekers, vooral omdat er vaak meerdere mensen achter een pc zitten te kijken. Ga zo door.