donderdag 24 april 2014

24/4 - 11/5 KNOOPPUNT RING OOST/NOORD DICHT

De overgang van de Beneluxweg, de oostelijke ringweg rondom de stad, naar Ring Noord ligt de komende periode op de schop. 
Op de bovenste foto is de overgang van Noord naar Oost te zien. Via het linker spoor rechtdoor ga je hier de Eemshavenweg op.
Zie ook de linker foto, hier rijd je daadwerkelijk Ring Oost op.
De rechter foto is een kilometer terug gemaakt, ter hoogte van de afslag naar de Bedumerweg, stad noord, zijn een honderdtal zandzakken langs de ring geplaatst. 
Bekijk ook de foto linksonder, allemaal groter te klikken, vlak voor de overgang van Noord naar Oost lijkt een overdwars doorgang te zijn gerealiseerd (afslag naar oost, rechtdoor wederom Eemshavenweg).
De rechter foto is vanaf de andere kant genomen. Waar de blogger gisteren rechtdoor richting Ring Noord moest, daar fotografeerde hij  al rijdend door het linker raam de afslag naar de Groningerweg/Winsum.
Er wordt momenteel druk gewerkt aan de voorbereidingen van de werkzaamheden bij Beijum-Noord/Groningerweg. Zo is het vanaf 25 april tot en met 11 mei niet mogelijk om van het knooppunt Ring Oost/Ring Noord gebruik te maken. In deze periode wordt het verkeer deels omgeleid via het bedrijventerrein het Witte Lam, dat pal aan de Eemshavenweg grenst. Vervolgens starten vanaf 12 mei 2014 tot het najaar 2015 grootschalige omleidingen. Voor nadere informatie en kaartoverzichten zie ook www.ringgroningen.nl
Foto beneden, knooppunt Noord vanaf Beijum Noord. Linksaf gaat het richting Groningerweg/Winsum, rechtdoor, Ring Noord, rechtsaf na honderd meter de nieuwe afslag naar de Eemshavenweg, en voor de stoplichten gaat het naar de Duitse bouwmarkt, Zuidwolde, Noordwolde, Bedum.
Geen opmerkingen: