donderdag 3 april 2014

LIESJE MOET NOG WENNEN BIJ HET HEERDENPAD

Heerdenpad-poes Liesje lijkt de weg af en toe kwijt te zijn. Wat een gedoe dat nieuwe kruispunt Beijum Zuid. En hoe moet ik nou over die afrastering heenkomen die tussen een speelveldje en het Heerdenpad is aangelegd? 
Over de afrastering schreef Willem Pauwelussen in februari dit bericht (gedeeltelijk).
Twee jaar geleden was onze Heerdenpad-burgerwacht in zonniger sferen, maar de blogger kan zich vergissen. Bekijk dit blogbericht met video.
De foto's zijn vorige week op een avond gemaakt. Liesje zat wat verdwaast voor zich uit te kijken, zie foto boven.  Daarna liep ze naar beneden om haar plek langs het Heerdenpad in te nemen. Ze hield alles goed in de gaten, gaat alles zoals het moet gaan? Zie foto's links en rechts.

Al ruim twee jaar heeft zich geen overval of aanranding op of langs het Heerdenpad voorgedaan.
Echt, Liesje is goud waard voor Beijum.

Onderstaand bericht dateert van 2007. Liesje is reeds zeven jaar bezig om het Heerdenpad veiliger te maken. Zie en lees hier.
De heerdenpad poes: every day, in the morning this lovely cat sits along the busy bicycle path called "Heerdenpad" where I go by. In the sun, enjoying the traffic, or busy watching mice in the grass. Today, Sunday, I took the liberty of approaching her. She was delighted with the attention.

Fijn dat de zomertijd weer is ingegaan en het weer langer licht is zodat Liesje kortere avond- en nachtdiensten kan draaien bij het Heerdenpadviaduct.
Update 19.55 uur. Het beestje schijnt Miesje te heten ipv Liesje, lees hier.

1 opmerking:

Anoniem zei

Liesje? Ik dacht dat ze Mies heette...

(rené)