zondag 13 april 2014

NOORDELIJKE RINGWEG DICHT IVM WERKZAAMHEDEN

Gistermiddag moest ondergetekende voor een boodschap richting een bekende Duitse bouwmarkt even voorbij Beijum-Noord. Wat een drukte. De noordelijke ringweg was afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden.

Zie bovenste foto. Zouden alle automobilisten die hier rechtdoor gingen richting afslag Bedumerweg gaan? Het moet wel, de noordelijke ring was(is) immers afgesloten? Op de linker foto is te zien dat de blogger de afslag richting Groningerweg/bouwmarkt nam. Op de terugweg richting hetzelfde kruispunt werd de rechter foto gemaakt. Er wordt een nieuwe weg aangelegd...
 Weekend van 12 april grootschalige omleidingen bij Noordzeebrug

Vanaf zaterdagmorgen 12 april 05.00 uur tot en met maandagmorgen 14 april 06.00 uur
zal het verkeer dat via de Noordzeebrug de stad in wil (vanuit de richting Eemshaven) grootschalig moeten omrijden. Voor verkeer dat de stad uitkomt, fietsers en voetgangers, is er geen omleiding ,
 De oprit vanuit Noorderhoogebrug richting de Noordzeebrug is dan eveneens afgesloten.
 Voor verkeer dat vanuit de richting Eemshaven - via de Noordzeebrug - de stad in wil rijden, is er een omleidingsroute via de Oostelijke Ringweg. Voor uitgaand stadsverkeer en fietsers is er in deze periode geen omleiding.
Dit heeft te maken met heiwerkzaamheden en de uitgebreide reparatie van de recentelijke verzakking van de weg die toen met een spoedreparatie is verholpen. RingGroningen.nl.

Geen opmerkingen: