zaterdag 12 april 2014

'GEZOND IN BEIJUM' IN VOLLE GANG

Uw bloeddruk laten meten? Een voetmassage? Met een pubquiz meedoen? Het kan allemaal nog tot vijf uur vanmiddag. Komt er bij, weest erbij. Want gezondheid gaat bovenal. 

Op het schoolplein waar ooit de Doefmat was gehuisvest wacht(te?) Fc-mascotte Groby u op. Binnen in het Heerdenhoes is het druk tot zeer druk.
Uit een eerder blogbericht: 
Ruim 26 organisaties/instanties in samenwerking met MJD, TSN Thuiszorg Groningen en ondernemers hebben namelijk de koppen bij elkaar gestoken om alle wijkbewoners brede informatie te geven over alles wat gezondheid te maken heeft. Dit doen zij onder de naam 'Gezond in Beijum.'
Er valt van alles over te schrijven, maar het beste is om zelf even te gaan kijken. Op de bovenste foto is te zien hoe druk het omstreeks twee uur vanmiddag was. Op de linker foto zitten drie dames (en een van STIP) achter een tafel met informatiefolders. Op de rechte foto is te zien dat een dame de bloeddruk wordt afgenomen.
En dan de onderste foto, Anna Riemersma-tweede plaats binnen de Stadspartij!- heeft zware en drukke weken achter de rug. Wat is er dan lekkerder om even vakkundig de voeten te laten masseren bij Elsbeth Bruin van Terug in Balans.?

Er worden nog foto's ingezonden. Wat is een pubquiz? Hou de verdere berichtgeving op Beijumnieuws in de gaten.


Geen opmerkingen: