vrijdag 18 april 2014

ONTWIKKELINGEN IN DE DOORNBOSHEERD (7)


(Per ongeluk te laat geprogrammeerd) De kinderen van de Doornbosheerd hebben sinds het begin van deze week de beschikking over een nieuwe speelhoek, zie foto's boven en links.Wat de functie van de verticale palen is zou ondergetekende zo niet weten, is het de bedoeling dat de kinderen daar in gaan klimmen? Het kan ook zijn dat er nog wat bij komt, wellicht was het speelhoekje ten tijde van fotograferen, afgelopen dinsdag, nog niet klaar. De rest van de facelift is ook nog niet voltooid. Op de rechter en onderste foto is te zien dat het gedeelte van de Doornbosheerd dat tegen de Barmaheerd aanligt nog een bouwput is.
Eergisteren sprak ondergetekende een kritische bewoner uit de Doornbosheerd: "Ze doen van alles voor kinderen, maar wat hebben wij als volwassenen er aan?" Dat zal de komende weken moeten blijken. Deze miniserie is nog lang niet afgelopen. Wordt vervolgd.

Bijschrift toevoege

1 opmerking:

Anoniem zei

wat hebben wij volwassenen eraan, vroeg een volwassene?
haha.
misschien niet veel...
hoofdzaak is dat alle kinderen die er wonen, te midden van die betonklotsen,er gezamenlijk veel plezier zullen krijgen/hebben als het helemaal klaar is :-)

gr. Therèse