maandag 11 oktober 2010

DANSENMETJANSSEN

Enige tijd geleden maakte ik een foto van het echtpaar "dansenMetjansen." Waarom de d en de j niet met hoofdletter wordt geschreven maar de M weer wel is me niet bekend. Ze hadden, zoals zovaak, weer geen tijd voor een interview, veel te druk. Dan maar per e-mail:
Muziek
dansenMetjansen is een bedrijf die al 8 jaar aan de weg timmert. Het begon met verhuur van zang en dj installaties, vervolgens werd ik gevraagd of ik een avondje als dj wilde draaien op een feest waar ik de installatie had verhuurd. Een vriend van me zei lachend dat ik ook een artiestennaam moest hebben, waarop ik zei, laten we hem Jansen noemen. En zo ontstond de naam dansenMetjansen.

Twee jaar lang hobbymatig een beetje aangeklooid en toen de gang naar de kamer van koophandel gemaakt en het geheel als officieel bedrijf ingeschreven. Wel hebben we naast dmj nog allebei een baan, dus, het is een druk bestaan, door de weeks bij de baas en in de weekenden feesten en partijen. En die zijn vaak niet om 00.00 uur afgelopen.

Het muziek waar het meeste succes mee geboekt wordt is de jaren 70, 80. De ouwe soul, funk en discomuziek, het is één feest van herkenning. In de meeste gevallen wordt dmj gevraagd voor de verjaardagspartijen van mensen die hun 40stigste of 50tigste verjaardag vieren. Dat is de ideale doelgroep, maar ook bruiloften en ander partijen zijn dmj niet vreemd natuurlijk. Ook heb dmj zich 7 jaar lang bezig gehouden met het programmeren van livemuziek en swingfeesten op diverse podia, café Moeke Vaatstra was al die tijd het hoofdpodium. Vorig jaar is er nog een kind geboren uit dmj, genaamd GoudFolk Festival, het is de bedoeling dat we ieder jaar een americana, blues en singersong writers festival gaan organiseren. In 2009 hebben we de aftrap gedaan in cafe de Engelstede in Engelbert. Dit was een groot succes. Dit jaar moesten we door omstandigheden even overslaan maar volgend jaar komen we zeker terug. Waar hoor je gauw genoeg.
Catering
Naast alle muziekgeweld is dansenMetjansen ook een gewaardeerde cateringspecialist. Met name de traditionele Indonesische keuken is het succes op ieder feest. De satéschotels worden alom geroemd. We cateren bij zowel u thuis als op een feestlocatie. Indonesische buffetten, tapashapjes, koude schotels, fruitschalen, Alles is mogelijk. Mevrouw Jansen kookt op maat, dus uw wens is haar plezier.
Toekomstplannen
dansenMetjansen wordt te groot voor bedrijfsvoering vanuit huis, we zijn daarom naarstig op zoek naar een goed bedrijfspand . Deze hebben we al op het oog.

Daarom hebben we ons huis te koop gezet, Froukemaheerd 101, en hopen we zodra deze mooie woning is verkocht een prachtig pand aan te kopen van waaruit we al onze activiteiten kunnen uitvoeren. Spannende tijden dus. Wilt u meer weten over dansenMetjansen of heeft u wat te vieren en wilt u iets speciaals op uw feest, neem gerust contact met ons op.
http://www.dansenmetjansen.nl/
http://www.goudfolk.nl/

Geen opmerkingen: