maandag 25 oktober 2010

MAANDAGOCHTEND (45)

Het is stil rond de Dom Helder Camaraschool. Wat wil je, net als op alle basisscholen in het noorden viert deze school aan de noordelijke wijkring, bij de Onnemaheerd, vakantie. Over precies een week, op 1 november, zal het hier drukker zijn dan ooit tevoren. Enkele tientallen gedupeerde leerlingen van de afgebrande school in de wijk Grafenburg, De Vlint en de Hoeksteen, zullen noodgedwongen van deze school in Beijum gebruik gaan maken.
Maandag 1 november gaan alle kinderen weer naar school
Er rijden 3 bussen met kinderen van de Maresiusstraat naar de Dom Helder Camaraschool. Vertrek 8.45 uur, terugkomst 15.15 uur.

Lekker zo'n weekje herfstvakantie. Alle Beijumse kinderen weten dat ze over een week weer naar hun vertrouwde school kunnen terugkeren. Maar voor de nieuwe kinderen zal het vanaf maandag onwennig en vreemd aanvoelen. Maar zover is het nog niet, de eerste dag van de herfstvakantieweek is weer begonnen. Denk aan het pompoen peuteren, activiteiten vanuit het Jongerenwerk, etc. Zie eerdere aankondigingen.

1 opmerking:

Karin.P. zei

Fam. van mij had 3 kinderen op die school ze zijn er nog ondersteboven van, vandaag kwam er op de bso een truck met allemaal buitenspeelgoed wat ze mogen gebruiken tot kerst zeeer welkom.
Fijn dat het zo geregeld kan worden maar wat een kosten!
Kosten die eigenlijk op de dader(s) moeten worden veraald.