donderdag 14 oktober 2010

EEN CARAVAN KUN JE OOK IN JE EIGEN TUIN STALLEN


Hoe duur is het om een caravan een jaar in een stalling onder te brengen? . Ik weet het niet zeker, maar het zal toch gauw 250 euro kosten. Het is wat met zo'n caravan. Drie weken per jaar ga je er mee de hort op en de rest van het jaar kun je hem weer opbergen. Je moet er van houden. 

Ondergetekende kocht ooit via de Marktplaats een tweedehands vakantiekarretje voor 50 euro. Na drie weken met de aanhanger weg te zijn geweest werd het ding voor 60 euro een jaar in een boerderijschuur in Noordwolde gestald.

De eigenaar van deze caravan, zie foto, had waarschijnlijk geen trek om huur te betalen voor een jaarstalling. De sleurhut is van boven tot onder, met banden en al, compleet ingepakt en in de eigen tuin gezet. Ik weet niet of regen of sneeuw door kunnen dringen tot de caravan. Ik weet ook niet hoeveel deze alternatieve stalling, de verpakking, gekost heeft. Maar het is wel een idee, stal je caravan in je eigen tuin en bespaar 250 tot 300 euro per jaar.

2 opmerkingen:

Kees K. zei

Na zo'n inpakperiode denk ik dat een setje nieuwe banden bijna meer kost dan de stalling.

Alie zei

staat toch ook monsterlijk, zo'n gevaarte in je achtertuin?
Ik zou er niet voor kiezen. Als je de caravan niet zo vaak van stal hoeft te halen (max. 3 keer per jaar) dan zit in Zuidwolde een goedkope stalling. Google maar eens. Ik heb geen klagen, onze aanhangwagen staat onder dak bij ouders van vrienden aan de wolddijk, kosten: 1 rollade per jaar ;-)