woensdag 27 oktober 2010

GIJS BEARS (Verslag wedstrijd van 24 oktober)

Gijs Bears Groningen – Dordrecht Lions (ingezonden)

Zondag 24 oktober 2010 in Kardinge de wedstrijd van Gijs Bears Groningen tegen Dordrecht Lions. De Groningers waren niet in vorm en dat bepaalde het verloop van de wedstrijd.

Jeff Honebeeke verdedigde het Groningse doel. In de eerste periode namen zij wel het voortouw en kwamen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Siem van Sluijs, assist Dylan Foks/Ricardo Dijkema. Al snel trokken de Lions de stand gelijk, 1-1 en kwamen zelfs tot 1-2. Dat wist Kevin Keijzer ongedaan te maken, 2-2 met assist Daan van Fessum/Rodney Kuiper. Dordrecht eindigde deze periode met een voorsprong van 2-4.

De tweede periode vonden we Tom Korte in het doel van de Bears. Behalve veel straffen wisten geen van beide partijen een doelpunt te scoren. Het bleef 2-4.

De straffen zetten zich voort in de derde periode. Kenneth Keijzer bracht de stand op 3-4 met assist van Arjan Peters/Kevin Kuiper. En verder kwam het niet, 3-4 werd de eindstand. Hiermee verloor Gijs hun eerste wedstrijd en tevens de 1e plaats in de competitie.

Geen opmerkingen: