woensdag 27 oktober 2010

DIERENARTS TINHOLT DRAAGT HAAR PRAKTIJK OVER


Vorige week liep ik dierenarts Tinholt tegen het lijf. Ze is een begrip in Beijum, wie is nooit met een kat, hond, cavia of konijn bij d'r geweest op haar praktijk aan de Doornbosheerd? Ze had nieuws, maar dat mocht nog niet direct online. De foto is door ondergetekende gemaakt en er werd me op het hart gedrukt om het nieuws nog even onder de pet te houden. Vandaag mocht het wereldkundig gemaakt worden, en ik zie dat de collega's van Lijn6 er ook al een berichtje aan hebben gewijdt. De praktijk is, nadat het een jaar of dertig beheerd en in eigendom van Joke Tinholt is geweest, verkocht. Via http://www.lijn6.com/ kreeg ik bovenstaande foto(rechts) opgestuurd. Met deze tekst:
Dierenartsenpraktijk Doornbosheerd

Per 1-11-‘10 draagt Joke Tinholt-van der Meer haar praktijk over aan Margreet van de Beek en Boukje Mulder. Het huidige team van dierenartsen en assistente blijft werken in de praktijk.
Op 13-11 wil Joke Tinholt de huisdiereigenaren bedanken voor hun jarenlange vertrouwen. Van 16 tot 18 uur in het Trefpunt. Een cadeautje? Joke wil het liefst een bijdrage kunnen geven aan Boerderijum om hun levende have uit te breiden. Er staat een spaarpot op 13-11 in het Trefpunt, maar overmaken naar ING 1897467 tnv G. Tinholt kan ook.

En, hoe heeft ze al die jaren haar werk als dierenarts in Beijum ervaren? "Ik heb het met enorm veel plezier gedaan. Ik ben begonnen toen de wijk net ingericht was, ik heb eerst een aantal jaren met iemand meegedraait en heb daarna de praktijk overgenomen."Wat gaat u nu doen? "Ik heb de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en ga het wat kalmer aan doen. Maar vaste klanten hoeven mij niet te missen, ik blijf een dag in de week werkzaam in de praktijk."

Geen opmerkingen: