dinsdag 3 mei 2011

OOK TNT-DEPOT AAN DE WILKEMAHEERD?

De raadsfractie van de SP wil voorkomen dat TNT Post in Groningen een netwerk van, zoals zij het noemt, garageboxen en huisadressen uitrolt van waaruit het bedrijf de post distribueert. SP-fractievoorzitter Eelco Eikenaar noemt in schriftelijke vragen een aantal adressen in de stad waar volgens hem depots zijn gevestigd dan wel komen.

Hij zegt getipt te zijn over het Bernouilliplein, Dierenriemstraat, Heymanslaan, Nico Bulderstraat, Nolenslaan, Veenweg, Wilkemaheerd en Kajuit. De SP'er meent dat veel van deze ‘nieuwe' werkplekken niet zijn voorzien van voorzieningen zoals een toilet, bovendien zijn de depots naar zijn mening in strijd met bestemmingsplannen.

Klachten van omwonenden over geluidsoverlast en vrachtverkeer leidden er, zo zegt Eikenaar, in Enschede al toe dat de depots werden gesloten.

Bron: www.dvhn.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom lees ik vrijwel altijd 'Bernouilliplein' terwijl de naamgever toch echt Bernoulli heette? De er in gefrommelde i leidt ook tot een foutieve 'bouillon-achtige' uitspraak; de beste man z'n naam spreek je ongeveer uit als 'Bernoelie'.

Met vr. gr.,
Hajé Bssink

Bianca zei

ja aan de Wilkemaheerd zit er ook 1...en die zit er al jaren...waar men zich wel niet druk over kan maken!...zijn wel ergere dingen op deze aardkloot om je druk over te maken..
m.v.g Bianca