dinsdag 3 mei 2011

PAARDENBLOEMBIER HAKT ER IN

Op de foto ziet u ons aller kruidenvrouw(tje) Saskia Nieboer, ze overhandigde vanmiddag vier flessen paardenbloembier aan uw blogger. 

Hij zit de 2e fles die hij heeft gekregen nu op te drinken, en hij moet zeggen: wat hakt dat er in! Al drinkend snapt hij nu waarom de gemeente Groningen zoveel mogelijk paardenbloemen uit de groenste wijk van de stad wil verwijderen. Mensen, dit is niet verantwoord, afgezien van het feit dat ik moet uitkijken voor al teveel taalvouttjes vraag ik me af of Saskia Nieboer er verstandig aan doet om dit goddelijke vocht aan de Beijumers te verkopen. Volgens mij bedraagt het alcoholpercentage ongeveer 10 %.

Nu op de fiets stappen is niet veantwoord, laat staan in een VW-Jetta te gaan rijden. Wie is de BOB? Paardenbloemen ontlasten de lever, aldus Saskia, maar de alcohol tast dezelfde lever weer aan.

Ik weet het niet beste lezers, ik heb ons kruidenvrouwtje hoog zitten, maar waar moet dat heen als er ook nog paardenbloemwijn in Beijum wordt verspreidt? Ze heeft de heelwording en genezing van haar medemens hoog in het vaandel. Maar ondermijnt ze de boel met haar alcoholische paardenbloemconsumpties in Beijum niet op deze manier?

Beste lezers, de derde fles wordt nu geopend. Als alles goed gaat, hik, kunt u morgenvroeg een nieuw blogbericht tegemoet zien. Er wordt even aan Bachus geofferd vanavond. Met dank aan Saskia Nieboer van de Groene Zon!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

bloep

Anoniem zei

Wat is de prijs voor een fles bier

Anoniem zei

De naam Groene Zon is ws ook bedacht na het nuttigen van Paardebloembier.

Anoniem zei

wil ook wel zoon flessie

Anoniem zei

Wordt de Groene Zon weer sponsor?
Bier en Bachremedie, Workshop, weer bier.