dinsdag 3 mei 2011

VEGAN FLOWER POWER POTLUCK IN CWP


Op 2e paasdag raakte ik, zoals reeds vermeld, verzeild bij een kampvuur in de biologische moestuin op de hoek Beijumerweg met de Rensumaheerd. Lees eventueel het blogbericht er nog even op na.

Van het een komt meestal het andere, overal kun je nieuwe mensen leren kennen. Ik raakte aan de praat met een bewoonster van het Centraal Wonen Project (CWP) aan de Bentismaheerd.

Jasmijn vroeg of er op Beijumnieuws een keer aandacht kon worden besteed aan een veganistisch project in het CWP. Aan dierenleed en uitbuiting van dieren heeft Jasmijn een hekel en ze heeft een levensstijl waarin ze dat kost wat kost wil vermijden. Een paar dagen later stuurde ze de flyer op die u hier rechts afgedrukt ziet. Lekkerbekken en gezelligheidsdieren opgelet. Met enige regelmaat toveren we de Bentismaheerd om tot een waar smulparadijs. Transition Town Groningen en de Nederlandse Vereniging voor Veganisme organiseren: de Vegan Potluck.
Interesse? Klik de flyer open en meld je aan.

1 opmerking:

Amiko zei

Bedankt voor het vermelden van de potluck Johan (de 2e pagina van de flyer is er niet op gekomen zie ik, maar dat terzijde)!

Ik organiseer iedere maand een vegan potluck, dus wil je een keer meedoen, mail dan even naar jasmijn_berg@hotmail.com

Tot ziens!