woensdag 6 juli 2011

7 JULI PARANORMALE BEURS LOTUSHEERD

(Ingezonden) Paranormaalbeurs De Lotusheerd

Stichting De Lotusheerd organiseert een paranormaalbeurs met diverse mediums, een aurafotograaf, verkoopstands en stoelshiatsu. Voor maximaal € 7,50 krijgt u deze avond een spiritueel consult. Meerdere mediums bezoeken kan ook.
Op 7 juli 2011 organiseert Stichting De Lotusheerd als afsluiting van het seizoen een Paranormale avond in buurtcentrum Het Heerdenhoes aan de Isebandtsheerd 97 in de Groninger wijk Beijum. De avond begint om 19.00 uur en de entree bedraagt € 7,00 (inclusief kopje koffie of thee).

Op deze avond zijn onder andere de mediums Grietje Dijk, Henny Bouma en Lina Buurlage aanwezig. Voor een volledig overzicht van de 12 mediums verwijzen wij u naar http://www.lotusheerd.nl/  of http://www.lotusheerd.hyves.nl/ . Verder hebben we deze keer een aurafotograaf en 2 stoelshiatsu masseurs. Ook kunt u uw eigen wastekening maken en daaruit samen lezen welk bericht daarin te lezen is.

Stichting De Lotusheerd (http://www.lotusheerd.nl/ ) is een stichting zonder winstoogmerk en heeft onder meer als doel de bevordering van paranormale en intuïtieve bewustwording en ontwikkeling. Om dit doel te bereiken organiseert zij sinds augustus 2002 met veel plezier één maal per maand een paranormale avond.

Geen opmerkingen: